naslovna | kontakt
Obrt za graditeljstvo, trgovinu i ugostiteljstvo.
OIB: 69449843241
  Ulica 1. br.13 / 20271 Blato otok Korčula
tel: +385 20 852 062; fax: +385 20 852 041

Ugostiteljstvo

Restoran Čerin poznat je po svojoj dugogodišnjoj tradiciji u pripremanju tradicionalnih dalmatinskih i mediteranskih specijaliteta. U ponudi je vrhunsko stolno vino, maslinovo ulje i razni likeri iz vlastite proizvodnje. Restoran se nalazi u uvali Prižba 10km udaljenoj od mjesta Blato.

Pozivamo Vas da na ljetnoj tarasi, s pogledom na more, provedete nezaboravne trenutke uz bogat izbor vrhunski pripremljenih delicija te ponajboljih hrvatskih vina, i vina sa otoka Korčule.

 

Novosti

Prodaja kuća za odmor

Deset kilometara od mjesta Blato, u uvali Prižba izgradili smo šest stambenih objekata (kuća za odmor) i dva dvojna stambena objekta. Kuće se nalaze uz samu obalu cca. 20m od mora. Kuće su napravljene do grubih građevinskih radova a svaka ima prekrasan pogled na more te osigurane priključke za struju i vodu te samostalni parking i garažu.

Projekti u izgradnji

Zatvoreni bazen u Korčuli

Trenutno radimo na projektu izgradnje zatvorenog bazena u Korčuli. Imamo ugovorene grube građevinske radove tj. izradu armirano betonske konstrukcije objekta. Objekt se dijeli na dva dijela. Glavnog tj. bazenske školjke sa tribinama i pratećeg objekta gdje će se nalaziti svlačionice i prostor predviđen za ugostiteljstvo.