naslovna | kontakt
Obrt za graditeljstvo, trgovinu i ugostiteljstvo.
OIB: 69449843241
  Ulica 1. br.13 / 20271 Blato otok Korčula
tel: +385 20 852 062; fax: +385 20 852 041

Reference

Od naših referenci izdvajamo radove u pojedinim fazama visokogradnje i niskogradnje od rekonstrukcija, izgradnje, uređenja i ostalog.

 

Hotel Korkyra

Rekonstrukcija hotela Korkyra u Veloj Luci, izvedeni su svi radovi po sistemu "ključ u ruke".

 

Svetište bl. Marije Petković

Radovi na svetištu u Blatu uključivali su kompletnu rekonstrukciju i restauraciju objekta.

 

Crkva svih svetih

Rekonstrukcija krovišta na crkvi Svih svetih u Blatu.

 

Kaštel Španić

Kompletna rekonstrukcija i restauracija objekta u mjestu Čara. Objekt je zaštićeni spomenik kulture.

 

Podobućje

U mjestu Podobućje na poluotoku Pelješcu radili smo na restauraciji objekta sa naglaskom na kamenoklesarske radove na koje smo posebno ponosni.

 

Vrtovi sunca

U hotelskom naselju Vrtovi sunca u mjestu Orašac radili smo kompletne kamenoklesarske radove na bazenima B1 i B2 i uređenje okoliša.

 

Obiteljske kuće

izdvojili bi izgradnju obiteljskih kuća po želji i projektima investitora. Izgradnju obavljamo po sistemu "ključ u ruke" kao i radove tipa nodogradnja, rekonstrukcija, i sl.

 

Dionica ceste Dubovo - Kapja

U sklopu radova u niskogradnji radili smo dio radova na dionici ceste D118 Dubovo - Kapja. Koja je zahtijevala razne radove iskopa i trasiranja.

 

Novosti

Prodaja kuća za odmor

Deset kilometara od mjesta Blato, u uvali Prižba izgradili smo šest stambenih objekata (kuća za odmor) i dva dvojna stambena objekta. Kuće se nalaze uz samu obalu cca. 20m od mora. Kuće su napravljene do grubih građevinskih radova a svaka ima prekrasan pogled na more te osigurane priključke za struju i vodu te samostalni parking i garažu.

Projekti u izgradnji

Zatvoreni bazen u Korčuli

Trenutno radimo na projektu izgradnje zatvorenog bazena u Korčuli. Imamo ugovorene grube građevinske radove tj. izradu armirano betonske konstrukcije objekta. Objekt se dijeli na dva dijela. Glavnog tj. bazenske školjke sa tribinama i pratećeg objekta gdje će se nalaziti svlačionice i prostor predviđen za ugostiteljstvo.