naslovna | kontakt
Obrt za graditeljstvo, trgovinu i ugostiteljstvo.
OIB: 69449843241
  Ulica 1. br.13 / 20271 Blato otok Korčula
tel: +385 20 852 062; fax: +385 20 852 041

ČERIN

Obrt Čerin osnovan je 1995. godine i u privatnom je vlasništvu gospodina Marka Donjerkovića. Osnovna djelatnost je visokogradnja i niskogradnja što podrazumijeva: Pripremne radove, zemljane radove, armirano betonske radove, tesarske zidarske, hidroizolacijske, termo izolacijske, limarske, gipsarske i sve ostale radove u graditeljstvu.

O svakim pojedinim radovima možete detaljnije saznati otvaranjem pojedinih stranica, zatim možete poslati vaš upit na naš email ili jednostavno nazvati naše kontakt telefone. Stojimo vam na raspolaganju te se unaprijed veselimo budućoj poslovnoj suradnji.

 

Novosti

Prodaja kuća za odmor

Deset kilometara od mjesta Blato, u uvali Prižba izgradili smo šest stambenih objekata (kuća za odmor) i dva dvojna stambena objekta. Kuće se nalaze uz samu obalu cca. 20m od mora. Kuće su napravljene do grubih građevinskih radova a svaka ima prekrasan pogled na more te osigurane priključke za struju i vodu te samostalni parking i garažu.

Projekti u izgradnji

Zatvoreni bazen u Korčuli

Trenutno radimo na projektu izgradnje zatvorenog bazena u Korčuli. Imamo ugovorene grube građevinske radove tj. izradu armirano betonske konstrukcije objekta. Objekt se dijeli na dva dijela. Glavnog tj. bazenske školjke sa tribinama i pratećeg objekta gdje će se nalaziti svlačionice i prostor predviđen za ugostiteljstvo.