naslovna | kontakt
Obrt za graditeljstvo, trgovinu i ugostiteljstvo.
OIB: 69449843241
  Ulica 1. br.13 / 20271 Blato otok Korčula
tel: +385 20 852 062; fax: +385 20 852 041

Niskogradnja

Obrt "Čerin" osposobljen je i za izvođenje radova u niskogradnji.
Posjedujemo građevinske strojeve i operativu za izgradnju i opremanje cesta i autocesta.
Oprema: kompresori, generator struje, tri kranske dizalice od 16 - 22m, igla za električni pre-vibrator, 5 kamiona od 10 - 15 tona nosivosti, 2 bagera do 35 tona nosivosti, rovokopač do 35 tona nosivosti.

Neke od referenci: Dionica ceste Dubovo - Kapja na otoku Korčuli, cjevovod Račišće - Babina na otoku Korčuli, crpna stanica Smokvica na otoku Korčuli, niz makadamskih cesta po otoku Korčuli, itd.

Za potpuniju listu refereni pregledajte naše "Reference".

 

Novosti

Prodaja kuća za odmor

Deset kilometara od mjesta Blato, u uvali Prižba izgradili smo šest stambenih objekata (kuća za odmor) i dva dvojna stambena objekta. Kuće se nalaze uz samu obalu cca. 20m od mora. Kuće su napravljene do grubih građevinskih radova a svaka ima prekrasan pogled na more te osigurane priključke za struju i vodu te samostalni parking i garažu.

Projekti u izgradnji

Zatvoreni bazen u Korčuli

Trenutno radimo na projektu izgradnje zatvorenog bazena u Korčuli. Imamo ugovorene grube građevinske radove tj. izradu armirano betonske konstrukcije objekta. Objekt se dijeli na dva dijela. Glavnog tj. bazenske školjke sa tribinama i pratećeg objekta gdje će se nalaziti svlačionice i prostor predviđen za ugostiteljstvo.