naslovna | kontakt
Obrt za graditeljstvo, trgovinu i ugostiteljstvo.
OIB: 69449843241
  Ulica 1. br.13 / 20271 Blato otok Korčula
tel: +385 20 852 062; fax: +385 20 852 041

Visokogradnja

Visokogradnja je osnovna djelatnost s kojom se bavimo. Posjedujemo suglasnost Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova na građevinama skupine F. Također posjedujemo i rješenje Ministarstva kulture RH za obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara. Uz suglasnost posjedujemo i svu potrebnu opremu, te znanja za izvođenje navedenih radova.

Neke od referenci. Hotel Korkyra u Veloj Luci, zatvoreni bazen u Korčuli, svetište bl. marije Petković u Blatu, Vrtovi sunca u Orašcu, zatvorena hala tvrtke Autotrans, itd.

Za potpuniju listu refereni pregledajte naše "Reference".

 

Novosti

Prodaja kuća za odmor

Deset kilometara od mjesta Blato, u uvali Prižba izgradili smo šest stambenih objekata (kuća za odmor) i dva dvojna stambena objekta. Kuće se nalaze uz samu obalu cca. 20m od mora. Kuće su napravljene do grubih građevinskih radova a svaka ima prekrasan pogled na more te osigurane priključke za struju i vodu te samostalni parking i garažu.

Projekti u izgradnji

Zatvoreni bazen u Korčuli

Trenutno radimo na projektu izgradnje zatvorenog bazena u Korčuli. Imamo ugovorene grube građevinske radove tj. izradu armirano betonske konstrukcije objekta. Objekt se dijeli na dva dijela. Glavnog tj. bazenske školjke sa tribinama i pratećeg objekta gdje će se nalaziti svlačionice i prostor predviđen za ugostiteljstvo.