O NAMA

ČERIN > O nama

26 Godina Izrade Visokokvalitetnih Projekata

Preko 50 Zaposlenika

Preko 115 Obavljenih Projekata

Kvalitetan Kadar I Najmodernija Mehanizacija

O NAMA
Građevinski obrt Čerin vaš je pouzdan partner od 1995g. Dugogodišnjim radom stekli smo reputaciju najcjenjenije firme na o. Korčuli. Od osnivanja do danas firma bilježi stalni rast i visoke rezultate, te smo odradili jedne od najvećih i najzahtjevnijih konstrukcija na o. Korčuli. U svom sastavu imamo preko 50 zaposlenih, kvalificiranih i strukovno osposobljenih djelatnika, te uz stručne kooperante vašu kuću iz snova pretvorit ćemo u stvarnost.

1995

ČERIN je osnovan i započinje sa radom

115 obavljenih projekata

2021

Rast i širenje na nove projekte

ZAŠTO BAŠ MI
Iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata jer smo na tržištu prepoznati kao pouzdan partner. Nudimo širok spektar građevinskih usluga. Uz naš tim inženjera, pouzdanih radnika i širok asortiman građevinskih strojeva garantiramo brzu i kvalitetnu gradnju. Vaš dom je siguran u našim rukama.
4-min
5-min
6-min
2-min
4-min 5-min 6-min 2-min

Želite suradnju s nama? Kontaktirajte nas i pošaljite upit!

O NAMA

Građevinski obrt Čerin vaš je pouzdan partner od 1995g. Dugogodišnjim radom stekli smo reputaciju najcjenjenije firme na o. Korčuli. Od osnivanja do danas firma bilježi stalni rast i visoke rezultate, te smo odradili jedne od najvećih i najzahtjevnijih konstrukcija na o. Korčuli. U svom sastavu imamo preko 50 zaposlenih, kvalificiranih i strukovno osposobljenih djelatnika, te uz stručne kooperante vašu kuću iz snova pretvorit ćemo u stvarnost

Designed by stack-wizard.

PODACI ZA KONTAKT

Adresa: Vl. Marko Donjerković
Ulica 1. br 13 / 20271 Blato o/Korčula

Marko Donjerković
Tel: +385 953635491
E-mail: marko@cerin.hr

Marija Kovačević
Tel: +385 993344456
E-mail: marija@cerin.hr